IPR Normag beschikt over een multidisciplinair adviesteam

Wij beschikken over specialismen op het gebied van bedrijfskunde, bestuurskunde en economie.
Veel van onze adviseurs hebben naast een gedegen opleiding, praktijkkennis opgedaan bij overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven.

Werken bij IPR Normag

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van het talent en de persoonlijke kracht van onze adviseurs. Personeelsontwikkeling doen we door onze hoge normen expliciet te maken en intercollegiale feedback te geven.
Daarnaast biedt IPR Normag haar medewerkers gerichte opleidingen en trainingen aan.

Vacature junior adviseur

Ben jij enthousiast om organisaties groener en slimmer te maken, kom bij ons team! Wij zijn op zoek naar een gedreven adviseur met of zonder ervaring.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ruben Oldenhof, adviseur,
rubenoldenhof@iprnormag.nl telefoon 06 264 83 658.

Vacature senior adviseur

Ben jij werkzaam in de wereld van afval en grondstoffen en wil je als bedrijfskundige of bedrijfseconoom adviseren over de circulaire economie? Kom dan ons team als senior adviseur versterken.

Reageren
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Marten Boels, senior-adviseur, via martenboels@iprnormag.nl of 06 268 06 181.

Secretaresse/Officemanager

Ben je gedreven, gedegen en vakbekwaam secretaresse/officemanager en wil je bij ons werken?  Kom dan ons team als secretaresse/officemanager secretaresse / office manager versterken.

Reageren
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Esther Meussen via info@iprnormag.nl of 023 531 91 41.