IPR Normag beschikt over een multidisciplinair adviesteam

Wij beschikken over specialismen op het gebied van bedrijfskunde, bestuurskunde en economie.
Veel van onze adviseurs hebben naast een gedegen opleiding, praktijkkennis opgedaan bij overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven.

Werken bij IPR Normag

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van het talent en de persoonlijke kracht van onze adviseurs. Personeelsontwikkeling doen we door onze hoge normen expliciet te maken en intercollegiale feedback te geven.
Daarnaast biedt IPR Normag haar medewerkers gerichte opleidingen en trainingen aan.

Het team van IPR Normag

Het team van IPR Normag is klein en select, want advieswerk is mensenwerk.
De mensen van IPR Normag zijn prettige samenwerkingspartners met een inhoudelijke achtergrond en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Vacature adviseur

Ben jij enthousiast om organisaties groener en slimmer te maken, kom bij ons team! Wij zijn op zoek naar een gedreven adviseur met of zonder ervaring.

Ben jij werkzaam in de wereld van afval en grondstoffen en wil je als bedrijfskundige of bedrijfseconoom adviseren over de circulaire economie? Kom dan ons team als senior adviseur versterken.

Meer informatie
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Marten Boels, senior-adviseur, via martenboels@iprnormag.nl of 06 268 06 181.

Detachering

In de contacten met onze cliënten komen wij regelmatig de vraag tegen naar hoog opgeleid personeel en ervaren managers. Vaak voor een tijdelijke periode, bijvoorbeeld voor de uitvoering van projecten, bij organisatieverandering of verzelfstandiging. Wil je, in dienst bij IPR Normag, elders werkzaam zijn als adviseur of manager? Neem dan ook contact met ons op.

Reageren
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Alexander Pluckel, senior-adviseur, via alexanderpluckel@iprnormag.nl of 06 227 93 811.

Stages

Regelmatig biedt IPR Normag studenten de mogelijkheid tot het doen van een afstudeerstage. IPR Normag begeleidt bij het uitwerken van een onderzoeksvoorstel en de uitvoering van het onderzoek. Op deze wijze kunnen stagiaires kennismaken met het adviesvak, en IPR Normag kan zo vroegtijdig kennismaken met mogelijk nieuwe medewerkers.
met ons op.

Reageren
Ben je op zoek naar een stage, denk je dat je past in het profiel van IPR Normag en sluit jouw afstudeeronderwerp aan bij onze expertisevelden? Neem dan contact op met Alex Riedijk, adviseur, via alexriedijk@iprnormag.nl of 06 264 83 658.