IPR Normag beschikt over een multidisciplinair adviesteam

Wij beschikken over specialismen op het gebied van bedrijfskunde, bestuurskunde en economie.
Veel van onze adviseurs hebben naast een gedegen opleiding, praktijkkennis opgedaan bij overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven.

Werken bij IPR Normag

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van het talent en de persoonlijke kracht van onze adviseurs. Personeelsontwikkeling doen we door onze hoge normen expliciet te maken en intercollegiale feedback te geven.
Daarnaast biedt IPR Normag haar medewerkers gerichte opleidingen en trainingen aan.

Het team van IPR Normag

Het team van IPR Normag is klein en select, want advieswerk is mensenwerk.
De mensen van IPR Normag zijn prettige samenwerkingspartners met een inhoudelijke achtergrond en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Vacature adviseur

Wij zijn op zoek naar een gedreven adviseur. We komen graag met je in gesprek.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alexander Pluckel, senior-adviseur IPR Normag,
alexanderpluckel@iprnormag.nl telefoon 06 – 227 93 811.

Solliciteren
Je kan ook direct een sollicitatiebrief met curriculum vitae sturen naar IPR Normag t.a.v. Paul de Bruin, postbus 2016, 2002 CA Haarlem. Of per e-mail: info@iprnormag.nl.

Vacature senior adviseur

Ben jij werkzaam in de wereld van afval en grondstoffen en wil je als bedrijfskundige of bedrijfseconoom adviseren over de circulaire economie? Kom dan ons team als senior adviseur versterken.

Reageren
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Marten Boels, senior-adviseur IPR Normag, via martenboels@iprnormag.nl of 06 268 06 181.

Solliciteren
Je kan ook direct een sollicitatiebrief met curriculum vitae sturen naar IPR Normag t.a.v. Paul de Bruin, postbus 2016, 2002 CA Haarlem. Of per e-mail: info@iprnormag.nl.

Detachering

In de contacten met onze cliënten komen wij regelmatig de vraag tegen naar hoog opgeleid personeel en ervaren managers. Vaak voor een tijdelijke periode. Bijvoorbeeld voor de uitvoering van projecten, bij organisatieverandering of verzelfstandiging.

Wil je, via IPR Normag, elders werkzaam zijn als adviseur of manager?
Neem dan contact met ons op.