Senior consultant in de wereld van afval en grondstoffen gezocht!

Door groei van onze opdrachtenportefeuille zijn we op zoek naar een nieuwe collega. IPR Normag is een begrip binnen de wereld van afval, grondstoffen en circulaire economie. We zijn op zoek naar een senior consultant met een specialisme op gebied van bedrijfskunde of bedrijfseconomie.

Wat moet je kunnen?

Van de senior consultant wordt een pro-actieve en zelfstandige houding verwacht. Je draagt bij aan de verdere groei en ontwikkeling van onze opdrachten en opdrachtgevers en houdt van het neerzetten van scherpe projectresultaten. Verder heb je bij voorkeur een eigen netwerk, of bent bereid om deze op te bouwen, binnen de wereld van afval en grondstoffen, fysieke leefomgeving en circulaire economie. En bent representatief als management consultant. Verder heb je een academisch werk- en denkniveau, kan je goed praten en schrijven, heb je affiniteit met de publieke sector en kan je goed omgaan met cijfers.

Wat bieden wij?

Voor de senior consultant staat een uitdagende en afwisselende functie klaar met marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden, een pensioenregeling en een leaseauto. Wij geloven dat je door samen te werken met collega’s beter wordt en zo tot meerwaarde voor opdrachtgevers kunt zijn. Opdrachten voer je daarom uit met je directe collega’s, waarbij je als senior consultant ook junioren gaat aansturen.

 

Functie-eisen:

  • Academisch (minstens HBO) werk- en denkniveau. Opleiding bij voorkeur bedrijfseconomie, milieueconomie of bestuurskunde (met financieel/economische accenten)
  • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen en in staat zijn om hiermee resultaten te boeken
  • Sociaal vaardig en een representatief voorkomen
  • Affiniteit en ervaring met bedrijfseconomische en/of bestuurlijke vraagstukken en overheidsorganisaties
  • De topics "Van Afval naar Grondstoffen", circulaire economie en duurzaamheid zijn voor jou bekend terrein en enthousiasmerend
  • Kan zelfstandig werken en actief bijdragen aan projecten, maar is ook een teamspeler
  • Relevante werkervaring in – bij voorkeur – de consultancy of in een overheidsomgeving is een pré

Wat moet je nu doen?

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Marten Boels via martenboels@iprnormag.nl of 06 268 06 181. Om te solliciteren kan je een motivatiebrief en C.V. sturen naar info@iprnormag.nl, ter attentie van de heer Paul de Bruin.

 

 

NB: acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.