Vacature
secretaresse - office manager

IPR Normag is een gerenommeerd onderzoeks- en adviesbureau met een hecht team van gedreven adviseurs, gericht op strategie, beleid en organisatie. Ons bureau is gespecialiseerd in de sectoren afval, beheer openbare ruimte, water en milieu. Wij bestaan uit een hecht team van gedreven adviseurs en zijn gevestigd in Haarlem. Wij zoeken een Secretaresse - Officemanager

Wij zoeken een gedreven, gedegen en vakbekwaam secretaresse-office manager die het algemene aanspreekpunt van ons kantoor is en de dagelijkse gang van zaken regelt.

Naast de gebruikelijke secretariële taken zoals het redigeren van teksten en afhandelen van de correspondentie en agendabeheer, zorg je voor het officemanagement. Zo houd je de voorraad van de kantoorartikelen op peil, verzorg je de personeelsadministratie, stel je de facturen op, organiseer je (interne) bijeenkomsten en houd je de website bij.

Wij bieden een prettige werkomgeving bij een gerenommeerd adviesbureau. Een ongedwongen cultuur met ruimte voor individuele ontwikkeling.
Er zijn goede arbeidsvoorwaarden en gunstige werktijden. We zoeken iemand voor 20-24 uur. Afstemming met schooltijden kinderen mogelijk.

Functie-eisen:

  • Verantwoordelijk, betrouwbaar en accuraat
  • Communicatief en sociaalvaardig
  • Actuele ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en Powerpoint) + Outlook
  • Enkele jaren secretariële werkervaring is een pre

Voor meer informatie over deze vacature: 
kun je contact opnemen met Alexander Pluckel, senior-adviseur IPR Normag, telefoon 06 – 22 79 38 11 of per e-mail alexanderpluckel@iprnormag.nl.

Je sollicitatiebrief met cv kun je sturen aan:
IPR Normag
De heer drs. ing. P.M.J. de Bruin
Postbus 2016, 2002 CA Haarlem
of per e-mail: info@iprnormag.nl

 

 

NB: acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.