B.J. Stolwijk MSc. [Brenda]

Duurzaamheid intrigeert mij, als maatschappelijk vraagstuk, maar vooral als persoonlijke drive. Ik draag daarom graag bij aan het verduurzamen van Nederland voor een fijne toekomst voor iedereen.
Brenda is een gemotiveerde adviseur met goede projectmanagement skills. Zij heeft door haar studie Environment & Resource Management en International Business & Management Studies een unieke combinatie aan kennis, van zowel de grote duurzaamheidsopgaven als de manier van werken in het bedrijfsleven.
Environment & Resource Management is een interdisciplinaire studie waarbij Brenda heeft geleerd om oplossingen te vinden voor sociale problemen gerelateerd aan de uitputting van natuurlijke hulpbronnen en klimaatverandering. Tijdens de studie heeft ze zich verdiept in één van de fundamentele milieuproblemen, het huidige voedselsysteem, waar voedselverspilling een groot onderdeel van is. Echter is de opleiding breed met vakken zoals milieueconomie en milieupolitiek waardoor Brenda breed inzetbaar is voor milieu- en klimaatvraagstukken. Verder heeft Brenda ook vaardigheden zoals wetenschappelijk onderzoek en presenteren tijdens haar studie verder ontwikkeld.